Elin`s album

Under kan du se bilder som Elin har lånt meg. Dette gamle albumet har sannsynligvis tilhørt Edvard, og de fleste personene er ukjente for meg. Far (Odd) sier de fleste av bildene er av venner og bekjente av familien i Malvik. Jeg har kopiert de bildene hvor jeg gjenkjente slektninger.

Til venstre Iver Olaus Lyng.  Til høyre ser vi Edvard (til høyre i bildet). Den andre personen er ukjent.

 

 


Edvard i uniform. Antar disse bildene er tatt en gang mellom 1904 og 1910. Edvard var født i 1884.

 

 


Til venstre kan du se Signe Ovedie Lyng. Kirkeboka for Malvik (den gang under Strinda) sier at Signe var født 23 mai 1888, døpt 24. juni samme år. Også folketellingen i 1900 sier hun var født i 1888. På gravstenen står det imidlertid at hun var født i 1889. Til høyre ser vi Edvard Lyng sittende til venstre. De andre er ukjent.

 

 


Begge bildene er av Karl Ludvig. Han var den yngste i søskenflokken, født i 1895.

 

 


De siste tre bildene er fra Orkdal. Over ser vi søstrene Karen (til venstre) og Sigrid Marie Risli. Karen var født i 1890 og Sigrid i 1888.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Til høyre ser vi Hilda Drågen med datteren Erna. Hilda var gift med Arnt Drågen. Han var halvbror til Sigrid og Karen. Deres far Johannes fikk Arnt med Ingeborg Jørgensdatter Solem før han giftet seg med Berit Sommervold. Ingeborg var født i Orkdal, men var tjenestejente på Drågen  på Hitra da Arnt ble født. Arnt vokste opp sammen med halvsøsknene på Risli.