Nasjonalbladet tirsdag 23. juni 1925
Omtalen av diamantbryllupet er i Arbeideravisa lørdag 22. juni 1935.
Til høyre er et utklipp fra avisa Nidaros 25. august 1930.
Karl Ludvig Lyng mottar Norges Vel`s medalje i 1953
Olaus Lyng, farfar til Edvard, Iver og Ludvig døde 7. oktober 1897. Han ble gravlagt 12. oktober på Nidaros Domkirkegård.
Adresseavisen 8. og 10 oktober 1897
Ragnvald Antonius Lyng var halvbror til Odin Lyng. Han døde 3. februar 1915 og ble gravlagt på Tilfredshet Kirkegård 10. februar
Adresseavisen 5. februar 1915
Adresseavisen 11. februar 1915
Ragnvald og Amanda hadde ingen barn. Hun hadde to brødre som utvandret til Amerika. Amanda døde i 1959. Det ser ut til at hun var aktiv i foreningslivet. Ved hennes død er det oppmerksomhet fra Jernbanens pensjonistforening. Ragnvald var maler og verkstedarbeider ved jernbanen. Det er også krans fra losje Morgenstjernen hvor hun var æresmedlem. Hildur og Trygve Grabow undertegnet hennes dødsannonse på vegne av slekt i USA. Jeg antar de var venner av Amanda, ikke slektninger.
Adresseavisen 17. november 1959
Adresseavisen 21. november 1959
Arnt Draagen var halvbror til Sigrid Risli Lyng. Hans far Johannes fikk han med Ingeborg Solem før han giftet seg med Berit Sommervold. Han ble brannmann i Trondheim. Under ser du avisutklipp fra Namdalens Blad 10. september 1910, hvor en «brand i Trondhjems bryggeri» omtales og Arnt skadet seg. Nekrologen er fra Arbeideravisa 22. januar 1930.
Sivert Iversen Bjørnstadtrø
Sivert var bror til min generasjons oldemor i Malvik, (Siri Bjørnstadtrø, gift Lyng). De var fire søsken- Sivert, Siri Gurine, Berit Martha og Anne Catrine. Berit og Anne emigrerte med sine familier til USA.
Sivert ble gift med Elen Margrethe Grøn. De fikk sju barn men ikke alle vokste opp. Familien brukte Bjørnstad som etternavn og bodde på Lademoen. De har en stor etterslekt. Elen døde i 1891. Etter konas død fikk Sivert en sønn med Brynhild Havseth. Han døptes Alfred Bjørnstad og vokste opp som fosterbarn i Orkdal. Brynhild har jeg ikke funnet igjen etter sønnens dåp, så det er uvisst hvor det ble av henne. Siverts etterslekt ser du HER.
Sivert fikk dessverre en trist skjebne. Han omtaltes som løsarbeider og kaisjauer. I mars 1897 ble han meldt savnet etter å ha vært på/ved båtene i kanalen i Trondhjem. 11. mai fant de han da de mudret i kanalen. Likfunnet ble omtalt i flere av landets aviser. Under ser du «Dagsposten Trønderen» sin omtale av funnet. Dødsfallet i kirkebok, oppføring nummer 27 HER.
Søren Øyens brygge var Fjordgata 54.