Hei og velkommen til slektssiden!

 

Jeg har laget disse sidene for å dele litt av det jeg har funnet ut om slekta med resten av familien. Jeg har lett etter forfedre i folketellinger, kirkebøker, bygdebøker osv. I tillegg har kontakt med andre slektsforskere gitt resultater.

 

Det er også lagt ut sider med gamle slektsbilder. I noen av fotosidene vises miniatyrbilder. Bildet forstørres ved å klikke direkte på miniatyrbildet. Et søkbart slektstre finnes også.

 

Sidene inneholder mest om slektene Lyng i Malvik og Risli/Sommervold/Fossen i Orkdal. Jeg har også en del om min morsslekt på Helgeland og i Leksvika, men her har jeg dessverre lite billedmateriale.

 

Kanskje finnes det flere bilder? Har du bilder eller annen informasjon som du vil dele med oss andre så ta kontakt! Gi gjerne en tilbakemelding hvis det er noe du savner, mener er feil eller har andre kommentarer. Du navigerer i siden med linkene til venstre i bildet, (grønn tekst). God fornøyelse!

Geir Edvard Lyng          E-post          

 

22. mars 2018

Ragnvald Antonius Lyng var halvbror til Odin Lyng. Han døde i 1915. Kona Amanda levde til 1959. Se deres dødsannonser og nekrolog nederst på siden «Presseklipp».

6. desember 2018

Ragnvald og Odins far Olaus Lyng døde 7. oktober 1897. Se dødsannonse i adresseavisen på siden «Presseklipp»

 

 


 

www.lyngslekt.com